Sałatka Z Kapusty Fioletowej Z Porzeczkami, Marchewką I Migdałami

Sałatka Z Kapusty Fioletowej Z Porzeczkami, Marchewką I Migdałami
Sałatka z kapusty fioletowej z porzeczkami, marchewką i migdałami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz ocet balsamiczny, olej canolan, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Sałatka z fioletowej kapusty z Edamame, złotymi rodzynkami i wędzonymi migdałami, Surowa Sałatka z kapusty z jabłkami, marchewką i fioletową kapustą, oraz Sałatka z komosy ryżowej z Mango, porzeczkami, migdałami i miętą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn