Sałatka z jarmużu z orzechami włoskimi i jajkami na miękko
Sałatka z jarmużu z orzechami włoskimi i jajkami na miękko może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis służy 2 i kosztuje $3.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 817 kalorii, 44g białka, oraz 66 g tłuszczu. Jeśli masz anchois, ząbek czosnku, zwykły jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Marynowana sałatka warzywna z jajkami na miękko, Marynowana sałatka warzywna z jajkami na miękko, oraz Sałatka ziemniaczana ze szczypiorkiem i jajkami na miękko.
Instrukcje
W dużej misce połączyć jarmuż z serem; odstawić na bok. W moździerzu lub małym robocie kuchennym połącz kminek, zmiażdżone płatki czerwonej papryki, filety anchois i czosnek. Sproszkować tłuczkiem lub procesem.
Ubić sokiem z cytryny i 1/3 szklanki oleju; doprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Mżawka dressing nad mieszaniną jarmuż i wrzucić do połączenia. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę podzielić między talerze i udekorować orzechami włoskimi.
Skropić olejem. Doprawić pieprzem. Ułóż jajka wokół krawędzi talerzy.