Sałatka z jagód pszennych z boczkiem
Sałatka z pszennej jagody z boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 526 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz boczek, wiśnie, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – to lekkie ciasto orzechowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Jagód Pszennych, Sałatka Z Jagód Pszennych, oraz Sałatka Z Jagód Pszennych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz jagody pszenicy, 4 ćwiartki wody i 1 łyżeczkę soli i doprowadzaj do wrzenia. Gotować do miękkości, ale nadal lekko żucia, o 1 godzinę.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Przełożyć do dużej miski. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 F.
Rozprowadzić pekan na blasze do pieczenia i piec, rzucając od czasu do czasu, aż pachnące i tosty, 6 do 8 protokół. Z grubsza posiekaj orzechy. Tymczasem, na dużej patelni, na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące, 7 do 8 protokół.
Przenieść na papierową ręcznikową płytę. Gdy ostygnie, pokruszyć i dodać do jagód pszenicy, wraz z pekanów, wiśni, pietruszki, szalotki, olej, sok z cytryny, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Delikatnie wymieszać, aby połączyć.