Sałatka z jagód pszennych z boczkiem

Sałatka z jagód pszennych z boczkiem
Sałatka z pszennej jagody z boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 526 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz boczek, wiśnie, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – to lekkie ciasto orzechowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Jagód Pszennych, Sałatka Z Jagód Pszennych, oraz Sałatka Z Jagód Pszennych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz jagody pszenicy, 4 ćwiartki wody i 1 łyżeczkę soli i doprowadzaj do wrzenia. Gotować do miękkości, ale nadal lekko żucia, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Przełożyć do dużej miski. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozprowadzić pekan na blasze do pieczenia i piec, rzucając od czasu do czasu, aż pachnące i tosty, 6 do 8 protokół. Z grubsza posiekaj orzechy. Tymczasem, na dużej patelni, na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieść na papierową ręcznikową płytę. Gdy ostygnie, pokruszyć i dodać do jagód pszenicy, wraz z pekanów, wiśni, pietruszki, szalotki, olej, sok z cytryny, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn