Sałatka miodowo-jabłkowa może być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga orzechów włoskich, soku z cytryny, soli i miodu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka z jabłkiem, białym cheddarem i szpinakiem z winegretem z jabłkowo-jabłkowego cydru, Sałatka z jabłkiem, białym cheddarem i szpinakiem z winegretem z jabłkowo-jabłkowego cydru, oraz Sałatka Z Jabłek Miodowych.
Instrukcje
1
W dużej misce wrzuć jabłka z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Młodzieńcze nuty cytryny i wiciokrzewu nakładane są na dojrzały melon, gałkę muszkatołową i goździki. Percepcja słodyczy wywodzi się z dojrzałości owoców, leżakującej na regularnie mieszanym osadzie drożdżowym w obecności dojrzałego dębu francuskiego.