Sałatka z indyka z sosem z awokado
Sałatka z indyka z sosem awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 794 kalorie, 38g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.16 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka gotowego boczku w kuchence mikrofalowej, wylewki fasoli, awokado hass i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka makaronowa z indyka z sosem cytrynowo-bazyliowym, Okłady Z Indyka Awokado Club, oraz Sałatka Z Indyka Posiekana Z Pikantnym Sosem Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chrupać boczek w kuchence mikrofalowej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i posiekać. Oczywiście każdy bekon lub bekon z indyka, który masz pod ręką, może zostać zastąpiony. Te wstępnie wytopione produkty z bekonu pozwalają po prostu utrzymać więcej ciepła z kuchni, dając Ci możliwość łatwego w utrzymaniu przygotowania mikrofalowego.
Sałatę rzymską posiekać i ułożyć na dużym talerzu. Ułóż łóżko z pędów grochu lub kiełków na górze sałaty, a następnie ułóż pomidory i posiekaną czerwoną cebulę na wierzchu. Doprawić warzywa sałatkowe solą i pieprzem, według własnego gustu. Pokrojony boczek rozrzucić na sałatkę.
Wyjmij indyka z kości ostrym nożem rzeźbiarskim. Mięso z piersi rożna pokroić pod kątem w paski. Dla grubego pokrojonego indyka z delikatesów, julienne mięso na 1/2-calowe paski. Ułóż pokrojonego indyka na środku półmiska sałatkowego.
Wytnij wszystkie dojrzałe awokado aż do dołu. Przekręcić i oddzielić połówki owoców.
Wyjmij pestkę łyżką, a następnie miąższ łyżką włóż do miski z maszynką.
Do malaksera dodać skórkę i sok z 1 cytryny. Czosnek posiekać na desce i rozgnieść z 1 łyżeczką soli, aby wkleić czosnek.
Dodać pastę czosnkową i ocet winny z czerwonego wina do robota kuchennego.
Umieść pokrywkę na robocie kuchennym i włącz go. Podczas gdy ostrze wiruje, przesyp oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodaj gorący sos. Zatrzymać procesor, SOS Smakowy i dostosować przyprawy.
Pour dressing tam iz powrotem na talerzu równomiernie, gdy jesteś gotowy, aby służyć ten prosty i tak chłodny posiłek sałatkowy.