Sałatka z imbirowym spaghetti
Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj sałatkę z imbirowym spaghetti. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 26 g białka i 10 g tłuszczu. Ten przepis bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,86 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zielonej cebuli, cebuli, papryki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 60% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Sałatka z imbirowym kurczakiem, Sałatka z imbirowym tuńczykiem i Sałatka z imbirową fasolką szparagową.
Instrukcje
W piekarniku holenderskim ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu, dodając edamame na ostatnie 5 minut gotowania.
Odcedzić i przepłukać w zimnej wodzie.
Umieścić w dużej misce. Wymieszaj kurczaka, ogórek, paprykę, czerwoną cebulę i imbir.
Skropić dressingiem; wrzucić do płaszcza.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka świetnie komponuje się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Vigilance Chardonnay. Oceniającym podoba się, z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Chardonnay czujności]()
Chardonnay czujności
Na wysokości od 400 do 3000 stóp i położony u podnóża góry Konocti, niegdyś aktywnego wulkanu, Red Hills AVA charakteryzuje się falistymi wzgórzami, czerwonymi glebami wulkanicznymi i bryzą przypominającą jezioro z Clear Lake, jednego z najstarszych naturalnych jezior w Ameryce Północnej . Owoce tego wina zostały w 70% poddane fermentacji w beczkach, co pozwoliło uzyskać kremowe bogactwo. Część owoców poddano fermentacji jabłkowo-mlekowej, aby dodać maślanej warstwy i złożoności winu. Wino o złotej słomkowej barwie, charakteryzujące się aromatem zielonego jabłka i orzeźwiającymi aromatami tropikalnymi.