Sałatka Z Grillowanego Kopru Włoskiego-Kuskus
Grillowana Sałatka z koprem włoskim i kuskusem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Jeśli masz wodę, mielony kminek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kuskus Z Grillowanym Koprem Włoskim , Dyni I Winogronami, Grillowany łosoś z sałatką z cytrusowo-kopru włoskiego i grillowaną Escarole, oraz Grillowana Sałatka Warzywno-Kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię grillową pokrytą natryskiem na średnim ogniu. Koper włoski gotować przez 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy będzie kruchy. Ostudzić 5 minut i pokroić w kostkę 1/2 cala.
Połączyć koper włoski, orzechy nerkowca, i następne 7 składników (orzechy nerkowca przez pomarańczowy) w dużej misce, i odstawić. Zagotować wodę w średnim rondlu i stopniowo wymieszać z kuskusem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 5 minut. Puch z widelcem.
Połączyć kuskus z mieszaniną kopru włoskiego i dobrze wymieszać.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.