Sałatka z fasolką Cannellini
Cannellini-and-Green Bean Sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, cebulę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Fasoli Cannellini, Orzeźwiająca Sałatka Z Fasoli Cannellini, oraz Sałatka z fasoli Tunan i Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, przykryć fasolę cannellini z 2 cali wody.
Dodać liść laurowy, tymianek i cebulę i doprowadzić do duszenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu i dodając więcej wody do pokrycia w razie potrzeby, aż fasola będzie miękka, około 2 godzin.
Odcedzić i ostudzić całkowicie. Wyrzucić liść laurowy, tymianek i cebulę.
Tymczasem, w średnim rondlu wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę szparagową, aż będą chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Dobrze odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia. Fasolę osuszyć papierowymi ręcznikami.
Pokroić fasolę po przekątnej na 1-calowe długości.
W dużej misce, połączyć oliwę z oliwek, sok z cytryny, kolendry i oliwek i doprawić solą i pieprzem. Fold w fasoli cannellini i zielonej fasoli i doprawić solą i pieprzem.
Sałatkę podawać z klinami limonki.