Sałatka z fasoli Edamame to bezglutenowe i wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 25 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. Jeśli masz fasolę, fasola garbanzo, edamame, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Edamame-Sałatka Z Fasoli, Sałatka Z Fasoli Edamame, oraz Edamame-Sałatka Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj mrożoną kukurydzę; gotować i mieszać aż złoty kolor, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Wymieszać w pokrojonej w kostkę cebuli; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i stał się półprzezroczysty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Mrożona
Cebula
3
Wymieszać edamame, czarna fasola, fasola garbanzo, pieczony czerwony pieprz, sól morska i kminek w mieszaninie kukurydzy; gotować i mieszać do ogrzania przez, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Ciecierzyca
Czarna Fasola
Sól Morska
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Kminek
Kukurydza
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać kolendrę i sok z limonki; wrzucić do połączenia.