Sałatka z fasoli Cannellini, czerwonej cebuli i rukoli
Sałatka z fasoli Cannellini, czerwonej cebuli i rukoli to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz mielony paprykę, cebulę, garść liści bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli Cannellini, pomidorów wiśniowych i czerwonej cebuli, Sałatka Z Fasoli Cannellini, Pietruszki, Pomidora, Czerwonej Cebuli, oraz Polędwica wołowa z musztardą z rukolą, czerwoną cebulą i sałatką z fasoli woskowej.
Instrukcje
Opróżnij puszki fasoli na durszlak i opłucz je krótko pod zimną wodą.
Dokładnie spuścić i opróżnić durszlak do dużej miski. Wrzucić fasolę wraz z czerwoną cebulą i rukolą. W zamykanym pojemniku wstrząsnąć oliwą, octem, posiekaną bazylią, solą i pieprzem, aż sól się rozpuści.
Wlać sos na sałatkę i dobrze wrzucić. Najlepiej zrobić i ubrać sałatkę około godziny przed podaniem.
Pozostaw go w temperaturze pokojowej, rzucając za każdym razem, gdy o tym pomyślisz. Tuż przed podaniem dostosuj przyprawę solą i pieprzem do smaku. ;