Sałatka z dzikiego łososia Suzanne jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.09 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grubą sól i pieprz, szalotki, koperek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Dzikiego Łososia, Chrupiąca Sałatka Z Łososia Alaskańskiego, oraz Marynowana Sałatka z łososia alaskańskiego i awokado z rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pieczone ziemniaki i buraki: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni z jednym stojakiem w środku i jednym stojakiem w dolnej trzeciej. Na małej patelni do pieczenia wrzucić ziemniaki z 1 łyżką oleju, tymiankiem, solą i pieprzem i przykryć folią aluminiową. W drugiej małej patelni do pieczenia połączyć buraki i pozostałą łyżkę oleju. Doprawić solą i pieprzem, dodać 1/2 szklanki wody i przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Przenieść ziemniaki i buraki do piekarnika i piec do miękkości po przekłuciu końcówką noża, 35 do 45 minut dla ziemniaków i 45 minut do 1 godziny dla buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia; odstawić.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.