Sałatka z czterema fasolami i musztardą Dijon
Przepis na sałatkę z czterema fasolami i musztardą Dijon można przygotować w około 15 minut . Ta przystawka ma 215 kalorii , 11 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 10 osób. Za 53 centy za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz fasolę lima, olej roślinny, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Jest ona dostarczana przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 52% , co jest dobrym wynikiem. Sałatka z czterema fasolami , sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków z winegretem dijon i koktajl owocowy Four-Berry Blast są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ugotuj fasolkę szparagową i zieloną fasolkę zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odcedź.
Umieścić w dużej misce i odstawić do ostygnięcia.
W słoiku z dobrze dopasowaną pokrywką wymieszaj ocet, cukier, musztardę, olej i sól; dobrze wstrząśnij.
Zalej fasolę i delikatnie wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i schłódź w lodówce przez noc.