Sałatka Z Czerwonej Soczewicy

Sałatka Z Czerwonej Soczewicy
Sałatka z czerwonej soczewicy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka octu balsamicznego, sera feta, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Sałatka Śliwkowa, Pomarańczowa I Z Soczewicy ... & Fave Five Friday: Pyszne Dania Z Soczewicy, oraz do sałatki z Quinoan i czarnej soczewicy z mieszanymi warzywami sałatkowymi.

Instrukcje

1
Posortuj soczewicę i wyrzuć wszelkie zanieczyszczenia. Opłucz i osusz soczewicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
2
W patelni 2-do 3-kwartowej doprowadzić około 1 kwarty wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj soczewicę, wymieszaj, aby oddzielić, i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, tylko do momentu, gdy będą miękkie do ugryzienia, ale nie miękkie, 5 do 10 minut dla Czerwonych szefów, 20 do 30 minut dla zwykłych soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
4
Drenaż.
5
Wymieszaj ocet, olej i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
6
Zalać ciepłą soczewicą i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
7
Odstawić do ostygnięcia.
8
Dodaj paprykę, cebulę, pomidory, ogórek, bazylia i ser feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
9
Delikatnie wymieszać z soczewicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
10
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn