Sałatka Z Czerwonej Soczewicy
Sałatka z czerwonej soczewicy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka octu balsamicznego, sera feta, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Sałatka Śliwkowa, Pomarańczowa I Z Soczewicy ... & Fave Five Friday: Pyszne Dania Z Soczewicy, oraz do sałatki z Quinoan i czarnej soczewicy z mieszanymi warzywami sałatkowymi.
Instrukcje
Posortuj soczewicę i wyrzuć wszelkie zanieczyszczenia. Opłucz i osusz soczewicę.
W patelni 2-do 3-kwartowej doprowadzić około 1 kwarty wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj soczewicę, wymieszaj, aby oddzielić, i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, tylko do momentu, gdy będą miękkie do ugryzienia, ale nie miękkie, 5 do 10 minut dla Czerwonych szefów, 20 do 30 minut dla zwykłych soczewicy.
Wymieszaj ocet, olej i czosnek.
Zalać ciepłą soczewicą i delikatnie wymieszać.
Dodaj paprykę, cebulę, pomidory, ogórek, bazylia i ser feta.
Delikatnie wymieszać z soczewicą.
Dodać sól i pieprz do smaku.