Sałatka z czerwonej komosy ryżowej i awokado
Czerwony Quinoan i sałatka z awokado może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Przepis ten służy 2. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, komosę ryżową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 365 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 100%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Sałatka z quinoana i awokado, Sałatka Z Awokado Kale Quinoa, oraz Sałatka z rzodkiewki i awokado Quinoa podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić komosę ryżową i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż komosa ryżowa będzie miękka, a woda zostanie wchłonięta, około 15 do 20 minut.
Rozprowadzić w misce do mieszania i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Gdy komosa ryżowa ma schłodzone, delikatnie wymieszać pomidory, ogórek i cebula. Doprawić sokiem z limonki, kminkiem, solą i pieprzem. Podziel liście szpinaku na talerze sałatkowe, a górę z sałatką quinoa.
Udekorować plastrami awokado do podania.