Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy
Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 173 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek, kłosy kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka Z Kukurydzy I Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Grilluj kukurydzę, aż lekko zwęglona, około 2 minut, często obracając.
Przenieś kukurydzę na deskę do krojenia i za pomocą ząbkowanego noża usuń ziarna. Odstawić.
Na średniej patelni saute na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek, następnie czerwoną paprykę i czerwoną cebulę.
Saute przez 3 protokół, następnie dodać ocet, fasola i kukurydza i saute przez 2 protokół. Wymieszać czosnek i groszek śnieżny i saute przez 1 minutę więcej.
Wyjąć z ognia do miski i doprawić solą i pieprzem.
Podawać na ciepło lub na zimno.