Sałatka z ciepłym kozim serem

Sałatka z ciepłym kozim serem
Sałatka z ciepłym kozim serem to hor d ' oeuvre, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 134 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką wystarczającą ilość sałat, koszernej soli, octu jabłkowego i kilku innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Koziego Sera, Ciepła Sałatka Z Koziego Sera, oraz Ciepła sałatka z koziego sera dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój Montrachet na plastry o grubości 12 (1/2 cala). (Najłatwiejszym sposobem krojenia koziego sera jest użycie nici dentystycznej.) Zanurz każdy plasterek w ubitych białkach, a następnie bułce tartej, upewniając się, że ser jest dokładnie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Ser KoziSer Kozi
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
2
Połóż plastry na ruszcie i schłódź je przez co najmniej 15 minut.
3
Do dressingu umieść octy, cukier, sól, pieprz i żółtko w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i mieszaj przez 1 minutę. Przy pracującym silniku powoli wlej oliwę z oliwek przez rurkę zasilającą, aż winegret zgęstnieje. Dopraw do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wrzuć sałatę z wystarczającą ilością sosu, aby zwilżyć, a następnie podziel je na 6 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
5
Rozpuść 1 łyżkę oleju i 1 łyżkę masła na patelni do smażenia na średnim ogniu, aż do wędzenia. Gotuj kozi ser szybko z obu stron, aż zrumieni się na zewnątrz, ale nie rozpuści się w środku. Posyp każdą sałatkę 2 ciepłymi rundami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Three Sticks Durell Vineyard Origin Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn