Sałatka z cebulą truskawkową to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka maku, octu winnego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Sałatka truskawkowa, cebulowa i Rzymska, Rześki Zaklinacz: Sałatka z mniszka lekarskiego, truskawek i cebuli balsamicznej, oraz Truskawkowy Balsamiczny Słodki Dżem Cebulowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać majonez, śmietanę, ocet winny czerwony, cukier, mleko i mak. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
Makowiec
Majonez
Kwaśna śmietana
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Sałatę podzielić na 6 oddzielnych salaterek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Sałatę posypać truskawkami i udekorować plasterkami cebuli.