Sałatka z buraków, Jicamy i rukoli
Sałatka z buraków, Jicamy i rukoli jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 186 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, sok pomarańczowy, mandarynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Z Marchewką I Jicamą, Rukola, Jícama i sałatka pomarańczowa, oraz Sałatka z pomarańczy, Jícamy i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem. Każdy burak owinąć folią.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w 425 przez 45 minut lub do miękkości. Super. Obetnij korzenie i łodygi; zetrzyj skórę.
Buraki pokroić w plasterki 1/2 cala.
Każdy kawałek pokroić w ćwiartki.
Połączyć buraki, 1 łyżeczka octu, olej, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/8 łyżeczki soli.
Połącz 4 łyżeczki octu, 1/8 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, cebulę i sok; odstawić 30 minut. Wymieszaj jicamę i mandarynkę.
Ułóż 1/2 szklanki rukoli na każdym z 4 talerzy. Kopiec 3/4 szklanki mieszanki buraków w środku każdej płyty. Ułóż 3/4 szklanki mieszanki jicama wokół buraków.