Sałatka z buraków, Jicamy i rukoli

Sałatka z buraków, Jicamy i rukoli
Sałatka z buraków, Jicamy i rukoli jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 186 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, sok pomarańczowy, mandarynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Z Marchewką I Jicamą, Rukola, Jícama i sałatka pomarańczowa, oraz Sałatka z pomarańczy, Jícamy i rukoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem. Każdy burak owinąć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec w 425 przez 45 minut lub do miękkości. Super. Obetnij korzenie i łodygi; zetrzyj skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Buraki pokroić w plasterki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Każdy kawałek pokroić w ćwiartki.
7
Połączyć buraki, 1 łyżeczka octu, olej, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Połącz 4 łyżeczki octu, 1/8 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, cebulę i sok; odstawić 30 minut. Wymieszaj jicamę i mandarynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
JicamaJicama
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Ułóż 1/2 szklanki rukoli na każdym z 4 talerzy. Kopiec 3/4 szklanki mieszanki buraków w środku każdej płyty. Ułóż 3/4 szklanki mieszanki jicama wokół buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
JicamaJicama
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn