Sałatka Z Brukselki Z Sosem Winegret Soppressata Przepis

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Sałatka z brukselki z Soppressata vinaigrette przepis spróbować. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz soppressata, oliwa z oliwek, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z brukselki z winegretem grejpfrutowym, Sałatka z brukselki z ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Ogolona Sałatka z brukselki z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu, następnie dodać pokrojone w kostkę soppressata i smażyć, rzucając od czasu do czasu, aż tylko crisped i lekko renderowane, o 10 protokół.
Przenieść soppressata i każdy olej, który wytworzył się w małej misce, a następnie ubić w oliwie z oliwek, ocet szampański i szałwii, gdy jest jeszcze gorąca. Do sałatki: używając małego ostrego noża (lub będąc bardzo ostrożnym z mandoliną), bardzo cienko pokroić brukselkę na strzępy. Przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym i odstawić.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu, a następnie smażyć szalotki, minimalnie mieszając, aż do głębokiego brązu, o 20 protokół.Brukselkę wrzucić z dressingiem i połową szalotki, podzielić na porcje i podawać z resztą szalotki.Więcej brukselka przepisy na Food Republic: brukselka Hash
Brukselka ze smażoną wątróbką drobiową
Pancetta Pieczona Brukselka