Sałatka z brokułów z czerwonymi winogronami, boczkiem i słonecznikiem

Sałatka z brokułów z czerwonymi winogronami, boczkiem i nasionami słonecznika może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 367 kalorii, 7G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. 551 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz ocet jabłkowy, mielony pieprz, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Brokułowa Sałatka brzoskwiniowa z awokado i pestkami słonecznika, Sałatka z brokułów-bez sera, cebuli i słonecznika, oraz Masowana Sałatka z brokułów z pestkami słonecznika i żurawiną.
Instrukcje
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach. Pokruszyć 7 plastrów boczku; wymieszać z nasionami słonecznika w zamykanej torebce.
Połącz brokuły, cebulę i winogrona w misce.
Pokruszyć pozostały plasterek boczku.
Wymieszać majonez, ocet, cukier, i czarny pieprz razem w misce; złożyć w 1 plaster pokruszonego boczku.
Wlać sos na mieszaninę brokułów; wrzucić do płaszcza równomiernie. Przykryć miskę plastikową folią i przechowywać w lodówce dla smaków do mieszania, około 2 godzin.
Przed podaniem posypać sałatką mieszaninę boczku z nasionami słonecznika; dobrze wymieszać.