Sałatka Z Brokułów Garbanzo
Sałatka z brokułów Garbanzo to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 8G tłuszczu i w sumie 150 kalorii. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś różyczki brokułów, ciecierzycę, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Brokułów Garbanzo, Włoska Sałatka Garbanzo, oraz Sałatka Z Ogórków Garbanzo.
Instrukcje
Umieść brokuły w koszu do gotowania na parze na 1 cal. wrzącej wody w rondlu. Przykryj i gotuj na parze przez 5-6 minut lub do miękkości. Spłucz zimną wodą; odcedź i włóż do miski.
Dodaj fasolę garbanzo i oliwki.
Skrop dressingiem; wrzuć do płaszcza. Wstaw do lodówki do podania.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Vie di Romans Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![Vie di Romans Chardonnay]()
Vie di Romans Chardonnay
Wytrawne wino wykonane w 100% z winogron Chardonnay.