Sałatka Z Białej Sardeli, Parmezanu I Pieczywa Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj białą anchois, parmezan & Sałatka z grilla chleb spróbować. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet winny, płaskie liście pietruszki, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sardela-parmezan biała fasola i sałatka z jarmużu, Sałatka z białej sardeli i chrupiącym chlebkiem Pita, oraz Sałatka endywiowa z winegretem anchois i parmezanem.
Instrukcje
W niereaktywnej misce do mieszania, połączyć koper włoski, marchew, seler, połowa pietruszki, zielona cebula, sok z cytryny, ocet, 3 Tbs. oliwa z oliwek, sól i pieprz. Wymieszać do wymieszania i odstawić.Przygotować średnio gorący ogień w grillu.
Obie strony kromek chleba posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill chleb, aż chrupiące i złoty, 2 do 3 minut na stronie.
Niech ostygnie lekko, a następnie, za pomocą noża szefa kuchni, pokroić chleb na 1/2 do 3/4 cala kostki. W dużej salaterce wrzucić chleb z mieszaniną warzyw i połowę sera.
Odstawić sałatkę, mieszając od czasu do czasu, 12 do 15 minut. Przyprawy wyregulować solą i pieprzem.Podzielić sałatkę między poszczególne miski sałatkowe.
Udekoruj anchois i pozostałym serem i pietruszką.