Sałatka z bazylią i kukurydzą Farro
Sałatka z bazylią i kukurydzą Farro jest wegańskie przystawka. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 173 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, ziarna kukurydzy, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sałatka Farro z bazylią i kukurydzą, Sałatka Farro z pomidorami i bazylią, oraz Cytrynowa Sałatka Farro z bazylią i pomidorami.
Instrukcje
Ogrzać farro zgodnie ze wskazówkami.
Ocet i kolejne 5 składników (przez czosnek) połączyć w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj świeże ziarna kukurydzy na patelnię; smażyć 3 protokół.
Dodać gotowane farro, kukurydza, i bazylia do vinaigrette; wrzucić do herbu.