Sałatka z awokado i orzechów pekan

Sałatka z awokado i orzechów pekan to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli morskiej i pieprzu, szpinak z liści dziecka, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać orzechy pekan można śledzić to danie główne z Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – to lekkie ciasto orzechowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ser Pleśniowo-Orzechowo-Awokado Sałatka Z Miodowo-Musztardowym Winegretem, sałatka z awokado z sosem jogurtowym, jak zrobić sałatkę z awokado, oraz Krewetki, kukurydza & Kalifornijska awokado Sałatka makaronowa & a CAn Avocado Trip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szpinak ułożyć na 6 talerzach i posypać pokrojonymi w plasterki grzybami.Ułóż połówki awokado w kształcie wachlarza, a następnie posyp orzechami pekan.Jeśli używasz go, zwinąć plastry szynki parmeńskiej i ułożyć na talerzach.
Skrop sok z cytryny i olej na każdym talerzu, a następnie zetrzeć na trochę soli morskiej i czarnego pieprzu.