Sałatka wyspowa z szalotką-winegret sojowy
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka wyspowa z szalotką-winegret sojowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, mesclun, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Wyspowa Z Szalotką-Winegret Sojowy, Sałatka Mesclun z szalotką Vinaigrette, oraz Sałatka Cobb z balsamiczną szalotką Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze cebulę połączyć z octem, szalotką, sosem sojowym oraz imbirem i puree.
Dodać olej i zmiksować na gładką masę.
Przełożyć do małej miski, dodać kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Gotować werty fasolki we wrzącej osolonej wodzie, aż ledwo miękkie, 5 do 7 protokół.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
W dużej misce, wrzucić mesclun z awokado, mango, papryka, ogórek, fasolki i sos. Ułóż sałatkę na talerzach i podawaj.