Sałatka truskawkowo-szpinakowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.07 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 297 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól i pieprz, wino butelkowane vinaigrette, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z Truskawkowym winegretem #SundaySupper, Sałatka szpinakowo-truskawkowa z winegretem Truskawkowym, oraz Sałatka ze szpinakiem Truskawkowym z sosem truskawkowym.
Instrukcje
1
W dużej misce wrzucić czerwoną cebulę i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Skropić czerwonym winem vinaigrette; posypać solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół