Sałatka Tortellini z grillowanym pomidorem Vinaigrette

Sałatka Tortellini z grillowanym pomidorem Vinaigrette
Sałatka Tortellini z grillowanym pomidorem Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 18g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka octu balsamicznego, octu winnego, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Sałatka Tortellini z grillowanym pomidorem Vinaigrette, Sałatka Tortellini ze świeżymi ziołami i pomidorami Vinaigrette, oraz Sałatka z Tortellini, kurczaka i szpinaku z pomidorowo-balsamicznym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą gotuj makaron aż do al dente, spłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzej brojlery z piekarnika i umieść połówki pomidorów na patelni arkuszowej 6 cali od brojlerów. Skóra Broil bok do góry, aż skóra jest pomarszczona i częściowo zaczerniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść pomidory w robocie kuchennym i dodaj pastę pomidorową, czosnek, ocet winny, ocet balsamiczny, musztardę i miód. Zmiksować na gładką masę. Po uruchomieniu procesora dodaj oliwę z oliwek i olej roślinny cienkim stałym strumieniem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
W dużej misce, połączyć tortellini, ser, salami, seler, oliwki, papryka, cebula, pietruszka, rozmaryn i sok z cytryny. Delikatnie wrzucić i skropić winegret do herbu. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu. Najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

3Spód: okruszki z herbatników grahamudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki mrożonej kukurydzy (rozmrożonej)1/2 szklanki mrożonej kukurydzy (rozmrożonej)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w plasterkiseler pokrojony w plasterki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1porcja startego parmezanuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2warzywo (np. szpinak)Musztarda w stylu DijonMusztarda w stylu Dijon791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu454papryka habaneromakaron tortellini rainbow, niepoddany obróbce cieplnejmakaron tortellini rainbow, niepoddany obróbce cieplnej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser provolonerozdrobniony ser provolone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona papryka, pokrojona w kostkęczerwona papryka, pokrojona w kostkę1porcja startego parmezanuczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę3Spód: okruszki z herbatników graham1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa3pomidory rzymskie (śliwkowe) pomidory rzymskie (śliwkowe)85papryka habanerosalami twarde pokrojone w kostkęsalami twarde pokrojone w kostkę6trochę posiekanej cukiniisól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku1porcja startego parmezanuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn