Sałatka Tortellini z grillowanym pomidorem Vinaigrette
Sałatka Tortellini z grillowanym pomidorem Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 18g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka octu balsamicznego, octu winnego, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Sałatka Tortellini z grillowanym pomidorem Vinaigrette, Sałatka Tortellini ze świeżymi ziołami i pomidorami Vinaigrette, oraz Sałatka z Tortellini, kurczaka i szpinaku z pomidorowo-balsamicznym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą gotuj makaron aż do al dente, spłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzej brojlery z piekarnika i umieść połówki pomidorów na patelni arkuszowej 6 cali od brojlerów. Skóra Broil bok do góry, aż skóra jest pomarszczona i częściowo zaczerniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść pomidory w robocie kuchennym i dodaj pastę pomidorową, czosnek, ocet winny, ocet balsamiczny, musztardę i miód. Zmiksować na gładką masę. Po uruchomieniu procesora dodaj oliwę z oliwek i olej roślinny cienkim stałym strumieniem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
W dużej misce, połączyć tortellini, ser, salami, seler, oliwki, papryka, cebula, pietruszka, rozmaryn i sok z cytryny. Delikatnie wrzucić i skropić winegret do herbu. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu. Najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)