Sałatka szpinakowa z suszoną żurawiną, orzechami włoskimi i winegretem z granatu

Sałatka szpinakowa z suszoną żurawiną, orzechami włoskimi i winegretem z granatu może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet winny, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka z Persimmon z prażonymi orzechami włoskimi i suszoną żurawiną, Curry Sałatka z kurczaka z suszoną żurawiną i prażonymi orzechami włoskimi, oraz Sałatka z posiekanych jabłek z prażonymi orzechami włoskimi, serem pleśniowym i winegretem z granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małym pojemniku z pokrywką, połączyć sok z granatu, ocet, olej i Dijon. Uszczelnij i wstrząśnij, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na półmisku ułożyć szpinak i ułożyć żurawiną i orzechami włoskimi.
Na szpinak polać winegretem i podawać.