Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette

Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, szynka serrano, ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć śliwki można śledzić to danie główne z Kostka brukowa ze śliwkami i rabarbarem jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette, Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek w oliwie z oliwek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 6 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać szalotkę, ocet, musztardę i tymianek.
Zeskrobać sos do dużej miski.
Dodać śliwki i szpinak, doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Dodać orzechy i pokruszony ser pleśniowy i ponownie wrzucić.
Sałatkę przełożyć na talerze, na wierzch z pokrojoną szynką i podawać.