Sałatka szparagowa z sosem fasolowym Fava

Sałatka szparagowa z sosem fasolowym Fava
Sałatka szparagowa z sosem fasolowym Fava to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, młodą fasolę fava w strąkach, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, Sałatka z grochu, szparagów i fasoli Fava, oraz Sałatka z fasoli i szparagów Fava dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia. W międzyczasie opłucz szparagi; odstaw i wyrzuć twarde końce łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szparagi do wrzącej wody i gotować, aż ledwo miękkie po przekłuciu, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
3
Odcedzić i ułożyć na talerzu lub talerzach.
4
W dużej misce wymieszaj 1 łyżkę oliwy z oliwek i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać sałatę i pomidory; delikatnie wymieszać do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
6
Dodać sól i pieprz do smaku. Ułożyć sałatkę obok szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
7
Na patelni, na średnim ogniu, mieszać czosnek w pozostałych 6 łyżek oleju, aż kuleje, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj łuskaną fasolę i 2/3 szklanki wody; przykryć i dusić na małym ogniu, aż fasola będzie bardzo miękka po naciśnięciu, 7 do 12 minut. Mash z masherem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
9
Wyjąć z ognia i przepchnąć mieszaninę przez sitko druciane; wyrzucić Skórki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
Powrót pasty fasoli na patelni na małym ogniu i mieszać do gorąca, 2 do 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Wyjąć z ognia, dodać ser i mieszać, aż się stopi. Sos powinien być wystarczająco cienki, aby łyżka na szparagi. Jeśli to konieczne, dodaj trochę gorącej wody (2 do 4 łyżek stołowych) do cienkiej; nie wracaj do sosu na ciepło lub ser stanie się ziarnisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
12
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
13
Łyżka ciepłego sosu na rozgrzanych lub pokojowych szparagach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn