Sałatka Rzymska Z Pieczonych Pomidorów

Sałatka Rzymska Z Pieczonych Pomidorów
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczony pomidor Dressed Sałatka Rzymska spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 210 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś serca sałata rzymska, cebula, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałata rzymska ubrana z puree z sardeli, pokruszonym jajkiem na twardo i tostami pieczywo pełnoziarniste, Awokado, pomidor i sałatka Rzymska, oraz Sałatka rzymska z suszonymi pomidorami Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić pomidory na naczyniu do pieczenia i skropić odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, doprawić solą i pieprzem i przełożyć do piekarnika. Piecz, aż pomidory zaczną pękać, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. Gdy ostygnie, przełożyć do salaterki i lekko roztrzepać pomidory widelcem, dodać zmieloną czerwoną cebulę oraz musztardę i ocet. Powoli stałą parą wlać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia do smaku, mieszając widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodać sałatę rzymską i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn