Sałatka Rzymska Z Grilla
Grillowana Sałatka Rzymska może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga ogórka, kopru, czosnku w proszku i płatków pieprzu. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Cezar / Grillowana Romaine tak dobrze!, Pstrąg z grilla z grillowaną sałatką rzymską, oraz Sałatka Rzymska Z Grilla.
Instrukcje
W małej misce ubij 1/3 szklanki oleju, octu i przypraw. Odłóż na bok.
Posmaruj cebulę, pomidory, ogórek i rzymską pozostałym olejem. Grilluj cebulę, pomidory i ogórek bez przykrycia na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy cebula będzie chrupiąca. Grilluj rzymską przez 30 sekund z każdej strony lub do momentu podgrzania.
Pokrój warzywa; umieść w dużej misce.
Ubij sos i polej sałatką; wrzucić do płaszcza.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Three Sticks Durell Vineyard Origin Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
![Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay]()
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.