Sałatka Rzymska i koper włoski

Sałatka Rzymska i koper włoski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki rzymskiej i kopru włoskiego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, kilka gałązek pietruszki płaskolistnej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Kopru Włoskiego, Sałatka z kopru włoskiego i rzymskiego z popękanym pieprzem Vinaigrette, oraz Sałatka z kopru włoskiego z brzoskwinią-sałatka z kopru włoskiego.

Instrukcje

1
Umieść posiekaną lub rozdartą rzymską w dużej salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wytnij cebulę kopru włoskiego w środku, potem ponownie, ćwiartując ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
3
Usuń rdzeń z kątowymi cięciami na każdej czwartej żarówki. Cienko pokroić ćwierć cebulki w poprzek i dodać do salaterki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz rzymską i koper włoski z gałązkami pietruszki i czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Umieść jeden opuszek palca na wierzchu octu balsamicznego, aby kontrolować wlanie i wlać kilka łyżek do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Obficie skropić sałatkę oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i lekko wymieszać, aby równomiernie pokryć sałatkę octem i oliwą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, a do sałatek dodać loki Asiago lub Parmigiano, stworzone przez golenie sera nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser AsiagoSer Asiago
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn