Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Sałatka z wędzonej ryby z miodem i koperkiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 40 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, bazylii, makreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki rybne z wędzonym łososiem, krewetkami i koperkiem, Ryba wędzona w sosie musztardowym, koperkowym i kaparowym, oraz Dziś Kolacja: wędzone paszteciki rybne z majonezem koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krok 1
2
Połącz sałatkę: w dużej misce grubo rozdrobnij rybę palcami, upewniając się, że usuniesz wszelkie kości Szpilki. Wymieszać z cebulą, ogórkiem, posiekanymi orzechami włoskimi, zieloną cebulą i bazylią.Krok 2W średniej misce wymieszać ocet, musztardę, oliwę z oliwek i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
Cały Imbir, Rozgnieciony
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Gałązki Kopru Włoskiego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Trzepaczka w koperku. Smak i doprawić według uznania solą. Do mieszanki sałatkowej dodać 5 łyżek oraz 1 łyżeczkę dressingu i dobrze wymieszać. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.Krok 3linia blachy do pieczenia kawałkiem pergaminu. Sałatkę podzielić na 8 porcji, a każdą porcję uformować w kulkę. (Przepis można przygotować do tego momentu kilka godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.Krok 4aby podawać, umieść piłkę na talerzu i skrop 1 do 1 1/2 łyżki pozostałego dressingu wokół piłki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Posiekane Ciasteczka Oreo
4
Udekoruj talerz kilkoma plasterkami jabłka ułożonymi w kształcie wachlarza i 3 połówkami orzecha włoskiego, jeśli używasz.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.