Sałatka Ryżowa Z Tuńczykiem
Sałatka Ryżowa z Tunanem to bezglutenowa, bezmleczna i pescatariańska przystawka. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 63 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii , 8 g białka i 5 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup kremowy sos sałatkowy, przyprawę marynowaną, kukurydzę ziarnistą i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 25% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to Pomóż sobie sałatka z ryżem z tuńczykiem , Pomóż sobie sałatka z ryżem z tuńczykiem i Sałatka z ryżem z tuńczykiem .
Instrukcje
W rondlu na dużym ogniu zagotuj ryż i wodę. Zmniejsz ogień do średniego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, od 20 do 25 minut. Pozwól ostygnąć.
Wymieszaj ryż, tuńczyka, kukurydzę, słodką marynatę i sos sałatkowy w dużej misce, aby połączyć. Przed podaniem przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.