Sałatka Ryżowa Taco
Przepis Taco Rice Salad może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Ten przepis służy 6. Mieszanka ryżu, SOS picante, kukurydza pełnoziarnista i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miski sałatkowe taco z domowym hiszpańskim ryżem, Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco, oraz Ryż Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sałatkę, podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wołowinę i czosnek, i gotować 9 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Odcedzić; powrót mieszanki wołowiny do patelni. Wymieszać z ryżem i 4 kolejnymi składnikami (ryż przez pieprz). Lekko schłodzić.
Połącz sałatę i następne 4 składniki (sałata przez fasolę) w dużej misce; wrzuć do połączenia.
Aby przygotować dressing, połącz kwaśną śmietanę, sos picante, 1 łyżeczkę chili w proszku i 1/2 łyżeczki kminku, mieszając trzepaczką. Łyżka dressing na mieszaninie sałaty; wrzucić do herbu.
Umieść 1 1/3 szklanki mieszanki sałaty na każdym z 6 talerzy. Top z 3/4 szklanki mieszanki ryżu i około 1 1/2 łyżki sera.