Sałatka Pomarańczowo-Szpinakowa

Sałatka Pomarańczowo-Szpinakowa
Sałatka pomarańczowo-szpinakowa to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer prawdziwe kawałki boczku, sałatki, sos ranczo z pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka Pomarańczowo-Szpinakowa, Sałatka Ze Szpinakiem Pomarańczowym, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić szpinak, pomarańcze i kawałki boczku w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriakyiSos Teriakyi
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodać opatrunek; lekko wymieszać.
3
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn