Sałatka Panzanella
Sałatka Panzanella może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, Bazyl, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Panzanella, Sałatka Panzanella, oraz Sałatka Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oleju na małym lub średnim ogniu na dużej patelni.
Dodaj chleb i sól na patelni; saute aż głęboki złoty, o 10 protokół, często podrzucając i dodając pozostały olej w razie potrzeby.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem soli i pieprzu w dużej salaterce; dodać chleb.
Wymieszać wszystkie składniki Vinaigrette.
Sałatkę skropić winegretem i wrzucić; w razie potrzeby dodać sól i pieprz do smaku.
Odstawić na 30 minut przed podaniem.