Sałatka Ole

Sałatka Ole
Sałatka Ole może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 71 centów za porcję. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis od Allrecipes wymaga awokado, pomidorów, sosu picante i zielonej cebuli. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Margaritas Ole, Omlet Ole, oraz Wieprzowina Ole.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pomidory, cukinię, kukurydzę, zieloną cebulę i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
AwokadoAwokado
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszaj sos picante, olej, sok z cytryny, sól czosnkową i kminek. delikatnie wymieszaj z warzywami. Schłodź 3-4 godziny i wrzuć przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS PicanteSOS Picante
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WarzywaWarzywa
KminekKminek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Młodzieńcze nuty cytryny i wiciokrzewu nakładane są na dojrzały melon, gałkę muszkatołową i goździki. Percepcja słodyczy wywodzi się z dojrzałości owoców, leżakującej na regularnie mieszanym osadzie drożdżowym w obecności dojrzałego dębu francuskiego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn