Sałatka ogrodowa z trzema fasolami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz fasolę, Lima fasola, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, Sałatka Z Fasoli Ogrodowej, oraz Sałatka Z Fasoli Ogrodowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotuj fasolę lima zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Spłukać w zimnej wodzie; odcedzić i umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj nerkę i fasolkę szparagową, grzyby, pomidory i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
4 średnie Czerwone Pomidory
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Połącz składniki dressingu.
4
Zalać sałatką; delikatnie wymieszać do okrycia. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 5 godzin, od czasu do czasu mieszając.