Sałatka Ogórkowa Miso

Sałatka Ogórkowa Miso
Sałatka ogórkowa Miso może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 34 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 32 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, ocet ryżowy, sos sojowy o niższej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Ogórkowa Miso, Sałatka Sezamowo-Ogórkowa Miso, oraz Miso pollack z sałatką ogórkowo - cebulową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj ogórek do patelni; saute 4 protokół. Wrzucić ogórek z mieszaniną soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn