Sałatka Minestrone może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz parmezan, fasolkę nerkową, pepperoni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Sałatka Minestrone, oraz Sałatka Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
W dużej misce, połączyć ugotowany makaron i wszystkie pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.