Sałatka mieszana z sałatą, gruszką i kozim serem z sosem cytrusowym
Sałatka mieszana z sałatą, gruszką i kozim serem z sosem cytrusowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 168 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny meyer, kozi ser, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z gruszek, koziego sera i szpinaku z ciepłym sosem Klonowo-bekonowym, Mieszana Sałatka Zielona Z Sosem Cytrusowym, oraz Makaron z buraczkami i gruszkami Anjou z ciepłym boczkiem-sosem pistacjowym i pieczonym kozim serem.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połącz szalotki i musztardę w średniej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać 1/4 szklanki soku pomarańczowego i 3 kolejne składniki (przez pieprz). Stopniowo dodawać olej, stale mieszając trzepaczką.
Aby przygotować sałatkę, połącz 2 łyżki soku pomarańczowego i gruszek, podrzucając do płaszcza.
Połączyć sałaty w dużej misce.
Skropić opatrunkiem; wrzucić delikatnie do płaszcza. Ułóż około 1 szklanki mieszanki sałaty na każdym z 8 talerzy sałatkowych. Top każdej porcji z około 1/4 szklanki gruszki i 1 1/2 łyżki sera.