Sałatka Meksykańska
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Sałatka meksykańska może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 280 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, cebulę, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Sałatka Meksykańska, oraz Sałatka Meksykańska.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć czarną fasolę, fasola garbanzo, kukurydza, cebula, kolendra, jalapenos, papryka, oliwa z oliwek, sok z limonki, pieprz, sól i miód.
Dobrze wymieszać; przechowywać w lodówce i pozostawić smaki do mieszania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.