Sałatka kuskus z suszonymi pomidorami Vinaigrette
Sałatka kuskus z suszonymi pomidorami Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 235 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, ząbek czosnku, fioletową cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka rzymska z suszonymi pomidorami Vinaigrette, Sałatka szpinakowa z suszonymi pomidorami Vinaigrette, oraz Sałatka szparagowa z suszonymi pomidorami i cytrynowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Broil 5 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) o 5 minut z każdej strony lub do blister.
Umieść pieprz w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby rozluźnić skórę. Pieprz obrać; usunąć i wyrzucić nasiona. Paprykę i cebulę pokroić w kostkę; obrać, posiekać i ogórek pokroić w kostkę. Odstawić warzywa na bok.
W małej misce ubijamy olej i kolejne 5 składników.
Gotować musztardę i nasiona kminku w małej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub do tosty; natychmiast wymieszać mieszaninę oleju.
Dodaj pomidora i kolendrę, dobrze mieszając sos.
W rondlu zagotować wodę i 3 składniki; wymieszać z kuskusem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Przełożyć do miski, wymieszać z pokrojonymi w kostkę warzywami.
Skropić opatrunkiem; delikatnie wymieszać.