Sałatka kukurydziana z kolby

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Kukurydza Off Sałatka kolby może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, popękany pieprz, pietruszka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Grill kukurydza na rozgrzanym grillu, aż ziarna będą miękkie i rumiane w miejscach, o 8 protokół. Odstawić na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
W dużej misce wymieszać roztopione masło i sok z limonki. Pokrój ziarna z kukurydzy i umieść w misce wraz z czerwoną papryką i suszonymi pomidorami. Doprawić solą, pieprzem, natką pietruszki i czosnkiem w proszku. Wrzucić, aż dobrze połączone.