Sałatka Kukurydziana Z Grilla

Grillowana Sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz uszy kukurydzy na kolbie, heinz musztarda, pomidory, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, oraz GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ.
Instrukcje
Rozgrzać grill na małym ogniu.
Wymieszać 1/4 szklanki sosu i musztardy w płytkim naczyniu, aż do wymieszania.
Dodaj kukurydzę; Obróć, aby równomiernie pokryć.
Przenieść kukurydzę do grilla, rezerwując mieszankę opatrunkową w naczyniu.
Grill kukurydza 15 do 20 min. lub do miękkości, obracając i szczotkując od czasu do czasu zarezerwowaną mieszanką opatrunkową.
Usunąć kukurydzę z grilla; ostudzić.
Pokrój kukurydzę z kolb; umieść w dużej misce.
Dodać fasolę, jicama, pomidory, bazylia i pozostały dressing; lekko wymieszać.