Sałatka Kale Caesar
Sałatka Kale Caesar może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. 1076 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kędzierzawy jarmuż, majonez, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka Kale Caesar + Cezar Vinaigrette, Sałatka Kale Caesar, oraz Sałatka Kale Caesar.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce masuj kapustę z 3 łyżkami oliwy z oliwek, upewniając się, że pokrywasz wszystkie powierzchnie, ugniatając rękami, aby pomóc rozbić twardsze kawałki, około 2 minut. Odstawić podczas przygotowywania grzanek i dressingu.
Połącz kawałki chleba z pozostałą oliwą z oliwek w misce robota kuchennego. Pulsuj aż do rozpadu na kawałki wielkości grochu. Doprawić do smaku solą i pieprzem i pulsować raz lub dwa razy, aby połączyć.
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Umieścić w piekarniku i piec, aż grzanki są blady złoty brąz i chrupiące, o 20 protokół.
Wytrzyj miskę robota kuchennego.
Połączyć majonez, anchois, czosnek, ser, sos Worcestershire, i sok z cytryny w misce robota kuchennego i procesu, aż będzie gładka. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i pieprzem.
Gdy grzanki są gotowane, dodać cebulę, dressing, i połowę grzanek do dużej miski z zwiędłym jarmużu. Wrzucić rękami, aż dokładnie pokryte.
Podawać posypane pozostałymi grzankami.