Sałatka Jicama
Sałatka Jicama to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kantalupę, sól, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Jicama, Sałatka Jicama, oraz Sałatka Jicama.
Instrukcje
Pomarańcze obierz i przekrój na misce; wyciśnij membrany, aby wyodrębnić sok. Odstawić sekcje na bok; rezerwy 1/4 szklanki soku pomarańczowego. Błonę należy wyrzucić.
W dużej misce umieść pomarańcze, jicamę i kolejne 5 składników (jicama przez miętę).
Połącz zarezerwowany sok pomarańczowy, świeży sok z limonki, sól i chili w proszku.
Wlać mieszaninę soku na mieszaninę jicama i delikatnie wrzucić. Przykryć i schłodzić 2 godziny.