Sałatka Jabłkowo-Migdałowa Crunch

Sałatka Jabłkowo-Migdałowa Crunch
Jabłko migdałowy Crunch sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 309 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tarta jabłko, cebula, slivered migdały, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Sałatka Z Chrupiącym Kurczakiem I Jabłkiem, Potrójna Sałatka Z Jabłkami, oraz Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch.

Instrukcje

1
W dużej salaterce, połączyć warzywa sałatkowe, migdały, ser feta, jabłko, czerwona cebula i rodzynki. Wrzuć do mieszanki. Nałożyć sos sałatkowy na poszczególne porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
ZieloniZieloni
Ser FetaSer Feta
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
MigdałyMigdały
RodzynkiRodzynki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn